Strygoo

gifvrije rattenbestrijding

Strygoo is een multi-catch rattenval die gebruik maakt van energiezuinige IoT-technologie om ratten op een humane en effectieve manier te beheersen. Io-Things was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van zowel het besturingssysteem als de firmware voor dit product.

Klanten van Strygoo kunnen het niet-toxische rattenvangsysteem gemakkelijk beheren via de Io-Things portaalwebsite en de bijbehorende mobiele app. Deze platforms bieden een gebruiksvriendelijke en flexibele ervaring, waardoor het eenvoudig is om het systeem te monitoren en de val te legen.

Het niet-toxische rattenvangsysteem biedt een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor effectieve rattenbestrijding, en draagt bij aan een groenere en schonere wereld.

Strygoo SmarTrap is een via SigFox/LoRa verbonden multi-catch vangapparaat; zeer effectief tegen ratten in stedelijke gebieden. De Strygoo-methode wordt reeds toegepast in zowel kleine als grote steden en voegt big data toe aan hun dagelijkse rattenbestrijdingsactiviteiten.

De slimme sensoren en het gepatenteerde TRUST-algoritme leveren real-time gegevens over wanneer ratten de SmarTrap bezoeken, hoe vaak en hoeveel ze bij elk bezoek eten. Online monitoring van dit proces vóór het lokken is cruciaal om groot vertrouwen bij de ratten te winnen.

Via online beheer op afstand kan een SmarTrap direct schakelen tussen detectie- en vangmodi.

Het resultaat: grotere en betere vangresultaten, met slim inzicht in de rattenpopulatie van uw stad.

SmarTrap is een gepatenteerde innovatie, met trots ontwikkeld en geproduceerd in België!


Meer over Strygoo